Uw website ook optimaliseren

Uw website ook optimaliseren

Is de vindbaarheid van uw bedrijf optimaal?

 

Met een Google Maps Business View pakket worden de foto's en virtuele tour van uw bedrijf geverifieerd en opgenomen op de servers van Google. Bij relevante zoekopdrachten verschijnt een uitgebreid informatiepaneel over uw bedrijf aan de rechterkant van de eerste resultatenpagina, dit heet "Kenniskaart”. De afbeeldingen nodigen bezoekers uit om naar uw virtuele tour, foto's en uw bedrijf op Google Maps te gaan. Op deze manier valt uw melding veel beter op dan die van uw concurrenten.

 

Nog geen Google Business View van uw bedrijf?
Gratis oriëntatiebezoek aanvragen

 

Aan de linkerkant van de zoekresultaten pagina worden de organische zoekresultaten van uw website getoond. Om maximaal te profiteren van Google zoekresultaten moet het bedrijf worden opgenomen in de Google servers (Business View) en wordt de website geoptimaliseerd voor een aantal zoektermen, gerelativeerd aan de producten of diensten van het bedrijf en de locatie of plaatsnaam van de vestiging.

 

Voorbeeld van een pizzeria:

Pizzeria Il Carretto, Rotterdam Zuid, heeft een Google Maps Business View pakket waardoor het bedrijf netjes wordt getoond in de Knowledge Graph. De belangrijkste zoektermen zijn in orde en de website wordt getoond in de top 10 resultaten. Ook is het restaurant door de weeks vaak vol geboekt. Het is een erg leuk restaurant met goed eten, maar om te overleven heeft elk bedrijf een steuntje in de rug nodig. Dit steuntje kunnen wij u ook bieden door uw bedrijf aan te melden bij Google met Business View en de vindbaarheid van uw website te verbeteren met een Local Area Marketing pakket.

 

Probeer een paar zoektermen in Google:

 

Il Carretto, Rotterdam - met Knowledge Graph en top 10 melding

Il Carretto - met Knowledge Graph en top 10 melding

italiaan rotterdam zuid - hoge melding

pizzeria rotterdam zuid - hoge melding

pizzeria rotterdam - hoge melding

italiaan rotterdam - hoge melding

 

Aan de rechterkant - Het Bedrijf

Door een Google Maps Business View pakket te laten maken wordt de rechterkant door uw Google Vertrouwde Fotograaf in orde gemaakt.

 

Afbeeldingen linken naar informatie over uw bedrijf dat wordt gehost op de servers van Google: foto's, virtuele tour, Google Maps en vaak de Google+ pagina. Zoekers kunnen met deze informatie snel beslissen of ze uw bedrijf gaan bezoeken.

 

Aan de linkerkant - De website

Is uw website in orde dan verschijnt hij bij bepaalde zoekresultaten bovenaan, aan de linkerkant. Als uw bedrijf ook opgenomen is in de Google omgeving dan wordt uw website nog beter vindbaar.

 

Wilt u dat uw website nog beter wordt gevonden met meerdere zoekopdrachten dan kunt u de website laten optimaliseren. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, Local Area Marketing is vaak de voordeligste optie.