Google Pano tour, uw Google Maps Business View fotograaf

Google Pano tour

Hoe werkt het panoramische tour service?

Ik bezoekt uw bedrijf en bepaal in overleg de beste route door het bedrijf, meestal is de fotoshoot binnen een uur genomen. Na het fotosessie controleren ik de foto's op kantoor en maak ik de panorama's  en daarna de virtuele tour, hiervoor gebruik ik Google Street View technologie en software.

 

Wanneer de virtuele tour klaar is, wordt het fotomateriaal geupload naar de Google servers. Binnen enkele dagen is uw virtuele tour live en doorzoekbaar via de verschillende Google online promotie kanalen.  Onze webdesigners kunnen u helpen de tour insluiten op uw eigen website, indien nodig.

 

Waar wordt mijn panoramische tour gezien?

Uw panoramische virtuele tour is gepubliceerd op vier locaties: de Google Search Engine,  uw Google+ social media site, Google Maps, en als gewenst, direct op uw eigen website.

 

Hoe deel ik mijn panoramische tour?

Na het voltooien van uw virtuele tour is het nu tijd om het te delen met uw lokale markt. Uw nieuwe tour is een goede reden om speciale promoties van uw producten of diensten uit te voeren. U kunt nieuwe content op uw social media sites plaatsen om de lancering van uw nieuwe virtuele tour aan te kondigen. U kunt uw virtuele tour insluiten op uw Facebook pagina. U kunt een screenshot van uw tour nemen en afdrukken in uw brochures, flyers, of mailings.

 

Uw virtuele tour biedt eindeloze mogelijkheden om te uw bedrijf online te promoten. De tour helpt uw ​​klanten zien wie u bent, waar u bent, en wat u doet!

 

Wat voor soort bedrijven mogen een panoramische tour laten maken?

Vele soorten bedrijven hebben baat bij het laten maken van een virtuele tour.

Restaurants, bars, cafés, bakkerijen, en andere eetgelegenheden nemen een virtuele tour om hun interieur en gerechten te laten zien. Een goede tour is zeer belangrijk voor een restaurant of eetgelegenheid om de sfeer, de inrichting, en de energie van hun locatie te laten proeven. De virtuele tour helpt ongewenste verrassingen te voorkomen voor klanten die een nieuw restaurant willen proberen. Het zien van het restaurant voordat ze aankomen biedt het vertrouwen dat vaak nodig is om iets nieuws te proberen.

 

Kantoren, medische klinieken, tandartsen, makelaars, ingenieursbureaus en andere professionele bedrijven tonen een virtuele versie van hun lobby of wachtruimte aan potentiële klanten of patiënten voor ze arriveren. Zij kunnen hun virtuele tour ook gebruiken om nieuwe werknemers aan te trekken door hun werkplek eerst virtueel te laten zien.

 

Kleding, sieraden, schoenen, hoeden, en andere modieuze winkels houden van pronken met hun nieuwe productlijnen voor zowel de lokale en regionale klanten. Klanten krijgen een kans producten op display te zien en zijn sneller bereid om te gaan winkelen!

 

Meubelzaken, tuincentra's, witgoed, en andere huishoudelijke winkels krijgen nu een kans hun seizoensgebonden producten als nooit tevoren te laten zien. Met een virtuele tour kunnen klanten snel een gevoel krijgen van de soorten producten uw winkel verkoopt, u vergroot de geloofwaardigheid en het vertrouwen in uw producten en diensten die vaak nodig is voor het maken van een bezoek.

 

Non-profit organisaties kunnen met behulp van een virtuele tours niet alleen bezoeken van vrijwilligers hun kantoorruimte op afstand laten bezoeken, maar kunnen ook de interesse van nieuwe donateurs beïnvloeden. Het vertonen van het succes van de huidige programma's met behulp van virtuele rondleidingen kunnen helpen de geloofwaardigheid van non-profits te verbeteren.

 

Groothandel, industrie, magazijn, en soortgelijk bedrijven gebruiken virtuele tours om grote en betere contracten binnen te halen. Met een virtuele tour kunnen business relaties in het buitenland een kans uw bedrijf te zien, zowel binnen als buiten. Dit vergroot de geloofwaardigheid en zekerheid in uw bedrijf  als nooit tevoren.

 

Over ons 
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rhoon, in de buurt van Rotterdam, Zuid-Holland.  Wij zijn een van de snelst groeiende Google Trusted Fotograaf bedrijven in Nederland. Wij bedienen niet alleen onze lokale Rotterdam markt, maar maken Google virtuele tours in alle provincies van Nederland.