Google Hotel Finder zoekmachine voor hotels

Google Hotel Finder nu ook in Nederland!

 

Na het grote succes in de Verenigde Staten is Google Hotel Finder nu ook in Nederland actief. Deze zoekmachine is speciaal ontwikkeld voor hotels, ressorts en vakantie parken.

Door een Google Business View te laten maken wordt de online zichtbaarheid van het hotel flink verbeterd, de virtuele tour laat gasten eerst rondkijken en zien waar ze gaan logeren.

Enkele hotels die wij gefotografeerd hebben en op Google Hotel Finder hebben geplaatst:

 

  

Klik op een afbeelding om het hotel in Hotel Finder te openen

 

 Voor hotels worden de volgende ruimtes (indien aanwezig) virtueel opgenomen:

·         Entree buiten en binnen

·         Minimaal 2 gastenkamers

·         Receptie

·         Restaurant

·         Fitness ruimte

·         Zwembad

·         Hotel Bar

·         Algemene ruimte (lounge)

·         Spa / Sauna

HTours door andere hotelruimtes kunnen natuurlijk ook worden opgenomen, bijvoorbeeld; vergaderruimtes, terras, privé strand, en andere ruimtes.

 

In Hotel Finder ziet men een overzicht van hotels met foto's, recensies, algemene informatie en prijzen, mensen kunnen doorklikken om te reserveren. Doet u mee aan Business View dan bent u zeker van professionele foto's en valt uw hotel nog beter op met schitterende virtuele tours van de belangrijkste ruimtes van uw hotel. Door het inzetten van Business View voor Hotels wordt het hotel optimaal weergegeven en bereikt u meer potentiële klanten wereldwijd.

  

Uw hotel ook in Google zoekresultaten
Wanneer uw hotel melding correct is uitgevoerd ziet men een "kenniskaart" van uw hotel aan de rechter kant van uw zoekresultaten pagina. Dit opvallende informatie blok laat ook de foto's en virtuele tour van uw hotel zien. Men kan doorklikken naar de beeldvullende virtuele tour in Google Maps en de professioneel genomen bedrijfsfoto's. Ze kunnen van de Kenniskaart vaak gelijk doorklikken naar een van de reserveringswebsites.

 

 

 

De virtuele tour geeft potentiële klanten een unieke beleving van het interieur van uw hotel en kan ze overtuigen een reservering te plaatsen.

 

 

 

Uw hotel in Google Maps

 

 

Indien Google over de juiste informatie van uw hotel beschikt verschijnt de Kenniskaart van uw hotel ook op Google Maps.
Behalve op laptops en computers wordt Google Maps ook enorm veel gebruikt op smartphones en tabletten. Uw virtuele tour en hotelgegevens worden automatisch aangepast voor mobiele zoekers. Hiermee profiteert u van de groeiende aantal mobiele reserveringen. Google Maps is de meest gebruikte app op mobiele devices.

 

 

 

Virtuele Tour en foto's op uw Google+ pagina

De Google+ pagina van uw hotel is de bron van informatie die gebruikt wordt door Google voor uw Kenniskaart op Google zoek, Google Maps en Hotel Finder, wilt u voor minimale kosten uw hotel informatie verspreiden door de Google kanalen laat dan uw Google Business View maken en laat uw Google+ pagina optimaliseren en verifiëren.

 

 

 Wij helpen onze klanten met het optimaliseren van de Google+ pagina, indien nodig.

 

 

Virtuele tour en bedrijfsfoto's op uw eigen website en social media

 

Wij leveren de rechtenvrije foto's van uw hotel via WeTransfer. Wij leveren ook de virtuele tour codes om de tour in te sluiten in uw eigen website.